You are viewing luqiee

# 387 : --- From The Heart ---

(Time of adding Writing & Posting begin at 11:38AM GMT +8 Kuala Lumpur, 30/04/2008)


CLICK HERE : Article # 300 - TABLE OF CONTENTS


************



CLICK HERE : MY BIODATA



************



CLICK HERE : READ THIE FIRST !!!



************



Read Again Article # 386 : CLICK HERE




From The Heart... how should i begin this ??? As I’m home, alone... the current time is 7:45PM GMT +8 Kuala Lumpur, 29/04/2008. Writing this particular Article # 387 in advance to save time and money ( since i have to get it posted using the internet at this cybercafe @ " eRain Cybercafé ", just next door to KFC Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur. As Usual ).

Today is Tuesday (29/04/2008), as the time of preparing this article... hours back, i was at TMpoint Ampang (opposite Ampang Puteri Hospital), getting my self to register for StreamyX COMBO. But... still i couldn't because there are culprits of villains making the traitorous.

Refer Article # 380 - CLICK HERE ,Regarding the Celcom Broadband.


I went there, been driven by a friend, that is also my neighbour, by the name Amir Hamzah @ 017 - 301 9915.

I arrived at TMpoint at around 3:30PM, bla... bla... bla... being telling lies by the front staff, this guy whom working as the sales promoter at the promotion booth of StreamyX COMBO.

However I were assisted by a lady @ women (Kak Wan), then the guy took me to register, so we when inside to the 1st floor. Guess what... my ticket number is 2029, notice the number 29 ??? Notice the symbolic message of villain (miskin tak mampu, tapi desperado hendakkan kepunyaan saya. " Pakai Baju Ukur Di Badan Sendiri Lah ". Tak Mampu... buat cara tak mampu, jadi pencuri buat apa ??? ).

I kept the ticket with me as a "hard evidence", it is stamped with Date & Time and that number kiasan mereka pencuri, also with the Company stamp and the worker's signature. The time was 15:46 (3:46PM) 29/04/2008, I was be sited at counter No.6, the worker's name is Khatijah Muhd Thalhah.

It's all being planned by those villains, semuanya agenda / drama / kejahatan mereka terhadap saya Luqmanul Hakim bin ABd Rahim ini telah dirancang... wasn't the first time, being thousand times since the past 6 years due from today's date. Semuanya dalam pocket saya... dah hafal taktik, cara dan penipuan mereka ni.

Mereka penjenayah ni, mendapat bantuan dari orang bikin filem, kumpulan otak bodoh ( Jika Genius, mesti bidang genius macam bidang Albert Einstein )... untuk membuat rancangan mereka. Losers dan penjenayah memang busybody @ nosy peckers terhadap saya Luqmanul Hakim bin Abd Rahim ni.

Then as I couldn't register for the StreamyX COMBO, as I was told that I’m having some problems with my old account


TM Account : D928768020105

For my old fixed line number : 03 - 4253 3749 (has been terminated long ago, 2004)


Then I went down stairs... I met this lady at the TMpoint Ampang Shop Entrance, by the name Pn. Zaini. I like this lady... very warm, I’m very pleased and comfortable... we had some conversation of some matters. nyehhh... nyehhh...

I saw the CCTV facing me at the Entrance... I just stood there having the conversation and using the Computer and the internet there, because I wants it to record me, it was 3:50pm till 4:30pm. I wore a long sleeve black shirt, black khakis pants and amber coloured shoe.

You want the CCTV recording... wants to see me ??? That would be a proof that I’m there at the time I mentioned. Go and get it... :-)


***



The above is one chapter... this how ever is another chapter regarding yesterday, Monday (28/04/2008).

It was 7:11pm 28/04/2008, I made a call to 1300-88-2525 (Pizzahut) from my 019 -338 7025. I ordered a Pizza... well, I waited... as it is been promised that it will arrive in within 45 minutes. Till 7:56pm, my meal hasn't arrived yet, and then I attempted another call to pizzahut at 7:58pm, asking about it.

They said, the Branch Manager (Wangsa Maju Pizzahut) will call me... previous before that, I had some arguments over the telephone.

Soon after I hanged-up the phone, the penyangak (looks like one) arrived, my pizza been delivered at 8:07pm, 11 - 13 minutes late from what's promised.

Lame reason... "Kitchen busy" ??? Yeah right... as if I couldn't check the branch sales record of the day nor time frame due.

Just a minute after... the Branch Manager called me from 03 - 414 29023, ( notice the number 29 ??? ). BINGO ... !!!

It is all being planned by those villains, I could see it... it is obvious !!!

So I told the Manager : "How are we going to get this settle... who's going to pay for my time being wasted ??? Promise is a promised... as Your Word is Your Bond. ???"

The Manager by name Nazrin took the responsibility, I asked for a free pizza (the same as the one I ordered previously) as a complimentary remark for their apology. He agreed... settled then. It was delivered to me, arrived not more that 30 minutes of waiting. Apology accepted...



Even though apology accepted by me... I could see the agenda, the hidden.

They just purposely delayed it, so that it would be an excuse for them, to call me using that 03 - 414 29023, nak kias 29 tu and 23 tu... why ???

Because... currently I Luqmanul Hakim bin Abd Rahim is 27 years and 10 months old (D.O.B @ Date of Birth 11th June 1980)... and Lisa Surihani bt Mohammand is 22 years and 1 month old (D.O.B 23rd March 1986), at the time I’m writing this.

I'm going to spill this out from the heart, I put aside my shyness. As if @ konon konon nya mereka cilaka ni... nak berkias, konon konon nya bila umur saya 29 and lisa 23, baru boleh berkahwin...

Kepala otak mereka... dasar penjenayah, Orang Makan Rojak Awak Makan Kapur, Orang Tak Ajak Menyibuk Nak Masuk Campur. Betul macam pengemis tak bermaruah... I LIVE MY LIVE !!! Buzz off parasites... ME MY SELF, MY THINGS, MY PROPERTIES, MY MONEY... SUKA HATI AKU LAH !!! BUKAN DUIT MAK BAPAK KAU ORANG PENYANGAK !!!

Aku kalau boleh , ini time NOW aku nak kahwin dengan Lisa Surihani bt Mohammand. Lagi cepat, lagi bagus. Kerana aku taknak bagi ruang (masa) kepada mereka setan ni untuk buat agenda iblis mereka. Dalam islam pun diajar begitu, nak buat baik atau kebaikkan cepat cepat, jangan di tangguhkan. jika ditangguh akan mendatangkan was-was (gangguan / masalah), sesungguhnya was-was itu dari syaitan (ini hadith Rasulullah s.a.w).


I could see and figured-out this bodoh symbolic of parasiters villain. Piece of Cake for my brain level... !!!

Sekarang ini... this is my life, I decide my life... it's brain, it's money, NOT YOURS !!! SO SHUT UP !!! Aku takdak hutang dengan hangpa... jika ada pun berapa sen sangat lah. Tapi hangpa cap ayam ni yang banyak berhutang dengan aku Luqmanul Hakim bin Abd Rahim ni...

Selain hutang RM 800 Million + RM 20 Million (Refer Article # 361 - CLICK HERE . MAMPU KE ??? Tak mampu... became my slave forever.

And berhutang budi dengan aku Luqmanul Hakim bin Abd Rahim, jasa budi aku banyak kepada negara... yang secara Macro nya, satu negara menikmatinya through this http://LuQiee.Livejournal.com . Antaranya masalah gula negara etc etc...

Refer Article # 300 Table of Contents - CLICK HERE

Bear that in mind... as " Pisang Emas Dibawa Belayar, Masak Sebijik Diatas Peti, Hutang Emas Anda Boleh Bayar, Hutang Budi dibawa Mati".


Yes... Pak Lah @ Prime Minister, I know you always read my journal, this http://LuQiee.Livejournal.com of mine. I know...

You know... delivery tu memang sengaja dilambatkan, symbolic to agenda mereka. Contoh : Jika you arahankan untuk bayar saya Luqmanul Hakim bin Abd Rahim ni at today's date. Mereka akan lambatkan... sengaja, then giving excuse. You pun terima alasan penipu mereka... you la bodoh !!! Patut pun orang kata you lembik, sotong, pondan, arbok... pasal boleh di permainkan, di pergula-gula di ice-cream seperti seorang kanak-kanak.

Patut pun semasa you menjadi Perdana Menteri hingga kini, berapa banyak corruption berlaku... statistic jenayah meningkat sebanyak 65% (dari 2003 hingga kini 2008). Pasal you sotong !!! Takut dengan penjenayah... takut hilanh kuasa dan pengaruh, PATUTNYA TAKUTKAN ALLAH...ALLAH YANG MENGANGKAT DARJAT SESEORANG, ALLAH JUGA YANG MENJATUH. JIKA KITA IKHLAS KERANA ALLAH, APA ORANG BUAT HENDAK JATUHKAN KITA, KITA TETAP TAKKAN JATUH !!!

Ambil saya sebagai contoh... macam-macam orang buat hendak jatuhkan saya, hendak memburuk-burukkan saya... tetapi saya bukan makin jatuh, tapi makin menyerlah... makin meningkat naik !!! Segala kebaikkan saya, jasa budi saya... semerbak harum, tak dapat di kuburkan. Ibarat MELOR TETAP HARUM !!!.

Allah... Pak Lah, Allah Maha Berkuasa. Allah bersama orang yang dianiaya, yang benar dan yang sabar. Kerana Allah Maha Penyayang lagi Maha Benar suka kepada Orang yang BENAR !!! Kekuatan saya, termasuk kekuatan akal saya... ialah datangnya dari Allah yang Mana Benar !!!

You anak seorang Ulama' terkenal... sepatutnya you lebih mengetahui dari saya akan hal ini. Apatah lagi jika you turut sama bersubahat aniaya saya yang anak yatim dari kecil ini. Makan @ mencuri kepunyaan nya... you tahu tak, ianya DOSA BESAR !!! Dah la dosa aniaya saya selama 6 tahun lebih derita saya hingga kini.... dosa besar. Subahat (sama seperti yang melakukan) dengan mereka pencuri (e.g : SCORE ??) kepunyaan harta benda saya anak yatim ini, DOSA BESAR LAGI... berapa banyak dosa besar lah.

Patut pun Allah balas you... dengan masalah masalah negara yang tak pernah dilalui oleh Perdana Perdana Menteri sebelum ini. Dan hikmahnya... setiap masalah negara, kebanyakkan diselesaikan oleh saya Luqmanul Hakim bin Abd Rahim yang anak yatim ni through this http://LuQiee.Livejournal.com of mine. If you notice...

You sahaja yang taknak guna kepala otak you untuk berfikir, untuk melihat hikmah, petunjuk dari Allah !!! Laduni... Mungkin hati kamu telah hitam kerana kotor, hingga buta tidak dapat melihat dengan mata hati dan mata akal ???


Mama saya iaitu Faridah bt Abdul Aziz bin Shuib, pernah berkata kepada saya suatu ketika dahulu (2001 sewaktu saya pulang dari menunaikan haji dengan mama) :


" Luqman... walau satu dunia ini pun hendak menjatuhkan kamu, tetapi jika Allah ingin mengangka darjat kamu. Kamu tidak akan jatuh... walau apa pun orang lakukan untuk menjatuhkan kamu"


Saya pegang kata-kata mama saya itu, kini baru saya mengerti dan mendapati kebenarannya. Ianya seperti " Batu Terapung " di Masjid Al-Aqsa di Palestine. You tak pelik ke, batu tu tak bertiang... tak ditampung, tapi tak jatuh jatuh. By logic of physic, batu anti-gravity ??? gila... ??? Tapi itulah Kekuasaan Allah yang Maha Berkuasa. "Kun Fa Ya Kun".

Thye spill this from the heart... a friend will always tegur for your sake of goodness of yourself. Hope this would mengingatkan you to your late father's teaching... DOSA BESAR (apatah lagi jika ia DOSA BESAR yang sesama manusia, yang Allah tidak boleh mengampunkan kecuali hanya orang yang kamu berdosa dengan itu sahaja yang boleh memaafkan kamu), DOSA BESAR + Tak Dimaafkan = V.V.I.P path, prioritise and treatment straight way to Hell, 1st class.


To menguatkan lagi pasal agenda mereka pencuri munafikin kias 29 tu, WPK5295 ni parking di Jalan Setiawangsa 19. Monyet ni, PEKIDA 77 penjenayah miskin tak mampu RM 800 Juta !!! Rumah beruk ni, di No. 60 Jalan Setiawangsa 19, Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur. Since monday 28/04/2008, beruk WPK5295 tu, since after i wrote the previous article, that is Article # 386 yang dia reacting, parking kat situ, nak kias 29. Sama lah seperti kiasan mereka mereka yang lain dengan plate losers tak cun langsung (tak mampu ke nak nak beli plate single digit, hah losers ???).

Last time (around 2006)... the mother of that WPK5295 tu, she is just a Nurse at HBKL, saya terserempak dengan dia di area kedai di Taman Setiawangsa ni, dia tanya apa masalah saya. Saya cerita lah etc etc... (She’s a kelantanese)


Then the makcik said : "Alaa... kau bagi la mereka orang orang bawah ni half dari apa kau dapat, Jika RM 800 JUTA, Kau bagi lah RM 300 Juta ke. Orang yang bawah yang buat kerja."


Ehhh... ehhh... makcik ni mengajar aku untuk rasuah, pakai je tudung, tapi merasuah, and mengajar pula aku untuk rasuah. Apa ni ???

Dari cara dia cakap tu, nampak sangat memang orang bawah ni corrupted !!! Awak di bayar gaji, untuk buat kerja !!! Faham ??? Now you know kenapa delivery lembab @ lambat... pasal mereka ni nak duit (duit pelincir)... TERBUKTI !!!

"Allah melaknat orang yang memberi dan yang menerima rasuah" - Hadith Rasulullah s.a.w

Pakai jer tudung (nuns kat gereja pun pakai tudung) padahal Laknatullah !!! Orang macam ni, tak layak bercerita pasal agama dengan aku. Ibarat ketam mengajar anaknya berjalan berjalan lurus... diri sendiri laknatullah, ada hati nak suruh orang sembahyang ke bercerita pasal agama ke ??? Munafikin memang begitu... Tudung, sembahyang etc, semua tu hanya make-up @ topeng, syaitan bertopengkan kan agama.

That's why... now jelas nampak ??? That's why, semuanya harus di monitor !!! Jika saya, arahan saya hari ini, hari ini. Tak delivered as I said, orang tu saya deliver masuk lokap, considered as corruption. Benda dah siap, dah ada... deliver jer la, nak tangguh tangguh terhegeh kenapa ??? Pasal delivery person (orang bawahan) ni nak minta duit (duit pelincir), nak peras ugut ??? itu corruption tu... boleh juga di anggap sebagai Pecah Amanah @ Breach of Trust. Boleh di Jail... itu kesalahan jenayah tu pecah amanah tu.

Now you Pak Lah lembik, now you know... bertahun tahun saya derita, saya anggap you pun sama subahat dengan mereka pencuri dan mereka yang corrupted ni. Pasal you lembik lah, tak tegas, tak hukum mereka... sekadar warning, warning warning... mereka dah lali dah. Tu yang mereka tak takut, semakin makin menjadi jenayah agenda mereka terhadap saya. Cuba you jail kan mereka... I.S.A ke (bapa segala lawyer pun tak boleh buat apa bila dah masuk Undang-Undang bidang kuasa khas), ada berani mereka hendak buat agenda lagi ??? YOU HAVE TO SHOW THEM, WHOS THE BOSS, AND THAT YOU ARE SERIOUS, THAT U MEANT BUSINESS.

Jika saya seorang Perdana Menteri, saya akan monitorkan A till Z hingga selesai (takkan lekang dari pengetahuan atau penglihatan saya), atau even better saya sendiri yang buat delivery tu. Puas hati... Takdak siapa boleh hi-jack, atau hendak melambatkan. Since it has became my personal attention, and I’m not lembik macam you, sotong !!!. I meant business, I’m serious in serious things. That's why i'm always sharp on time or at greater time (much ealier), very firm !!! My word is my bond, unlike you, your word is your bontot !!! never firm... honestly, your self is not a serious person. Tell me... apa yang you pernah buat sewaktu menjadi Perdana Menteri,yang siap on time or if you are a super good, accomplished it at a great time. TELL ME ??? NITTO... NONE !!!

Tun Mahatdir, walau tua pun beliau... beliau jalan kaki, laju. Tapi You... terhegeh-hegeh macam penagih. Saya Luqmanul Hakim bin Abd Rahim ni pun jalan laju... Your character speaks out of your personality, never firm and slow as kura-kura. Like boss, like staff !!! Boss terhegeh-hegeh macam penagih, staff pun sama macam kura-kura. Contoh melalui tauladan !!!

Sorry Pak Lah... tapi luqman pun ada limit, 6 tahun lebih hingga kini derita, you hanya pejam sebelah mata jer terhadap mereka penjenayah yang aniaya saya. Jika saya ini orang kebanyakkan, takpe la juga. Tapi saya Luqmanul Hakim bin Abd Rahim banyak jasa budi yang besar kepada negara !!! Bear that in mind...

Jika bukan kerana jasa budi saya... yang banyak menyelesaikan masalah negara, hang and menteri hang dah lama bye bye dah !!! Takkan mendapat keyakinan rakyat, pasal tak boleh selesaikan masalah negara. Pilihanraya umum yang lalu pun dah cukup membuktikan.

Bear that in mind my friend... !!!

I have time for your problems... but you don't have times for mine ??? Rubbish... !!! And I know mereka mereka ni selalu buat you busy, supaya you takdak masa untuk monitor benda ke apa urusan saya ke. And masa tu lah mereka pencuri ni akan buat agenda ke jenayah ke apa penyamun ke penipuan mereka terhadap saya... haven't you realise ??? have you use your brain lately ??? think about it...


Then mereka akan kata : " Pak Lah memang bodoh, IQ kura-kura... boleh di goreng (di tipu) hingga garing, konar sana konar sini, lepas... it's like taking a candy from a baby"


You juga yang di tertawakan di belakang... ever thought of that my friend ?? Learn and get use to be an optimistic (multi-tasking) person, so that you could do few tasks at the same time. e.g. : monitoring while having meeting nor doing other things at the same time.

Also, mereka akan kata " Human Error ", kepala hotak mereka human error, lame excuse. Remember this, "Intelligence Never Make Mistakes". Corruption or corrupted are not human error, but purposely done. Liars will always lies...

If human error, only once in while... not for 6 years plus of my suffocations till the present date of today. Jika suruh mereka makan tahi, mereka tahu pula itu tahi, kenapa tak makan jer, then kata human error ??? oooOOOoooo... antara tahi dengan nasi, tahu pula mereka yer. Takdak pula human error. Tahu pun yang mana betul and yang mana salah.

And seperkara lagi, semua kiasan mereka... mereka bagi alasan "kebetulan". oooOOOoooo... macam tu, I did wrote regarding this, long time before, find back the articles and read it again. So kebetulan yer kiasa 29 tu semua... oOOoooo... kebetulan lah sangat, jika itu lah hari hari dari dulu derita saya, kebetulan ke ??? si Bodoh ke Polis bodoh ke Perdana Menteri bodoh Tanjung Rambutan ke boleh lah mereka tipu, but not me.

Jika kebetulan, saya kata "haaa... hari ni mesti celcom call, saya menang bid tu". Huh... tak pernah berlaku pun. Kenapa ???? itu baru kebetulan.

Tapi jika saya kata "hari ni saya nak pergi KLCC nak enjoy", mula lah mereka rancang. Sepanjang perjalanan saya, pasti ada kiasan kiasan mereka 28 29 la itu ini, pasti ada muka muka macam penjenayah mereka yang macam lalat pengemis dok nak hurung saya. Kebetulan ke jika itu lah keadaannya yang saya lalui dari dulu bertahun dulu derita saya hingga kini, kebetulan ke ??? PENIPU !!! si lembik... si bodoh bolehlah mereka tipu, but not me nor others yang berfikir menggunakan akal.


This entire Article # 387 will be from the heart, what I kept in me and now erupts



############################################################################################################




TO : Lisa Surihani bt Mohammad


( I know that you are reading this )




Yes... previously (as above), i mentioned about Lisa Surihani bt Mohammad ??? correct ??? Let me be honest, from the heart.

I'm a shy guy actually, especially to say how much I love a person... very shy guy indeed. OK ??? stop teasing me with this...

I never meet Lisa Surihani bt Mohammad (not yet due to time of writing this), nor neither dating with her. But I’m in love with her, since she was 18 years old (2004), as she was / used to be the host (pengacara) for the Whoa... ! show at Ntv7 every Saturday and Sunday Morning...

At that time, I always set my alarm clock at 7:50am in morning nor if I slept late at night, I will not sleep at all until 12pm, until the show that Lisa hosted ends. Occasionally I missed to watch her show... do you people know that ??? (also "Xpresi</b> show at RTM2)

I always being teased by close friends regarding this, since they knew about it. But who am I to her, I just kept it to my self, I’m just an "anak yatim", I’m a nobody and I have nothing at that time (nor till the time of writing this, not yet). Who will look at me ???

But now... I have the guts to spill it out, to reveal my feelings towards her. Since I have this http://LuQiee.Livejournal.com , I’ve proven my self here. Proven that I have a brain, a mind that others envy it... at least I have "something". :-)


Well... from that day of year onwards, I always keep my self updated about Lisa Surihani bt Mohammad, K.I.V @ Keep in view as they said... hehehe

I always surf the internet looking for information about her, about her family, siblings, her progress in life, how is she doing and pictures of her.

Her father is Mohammad, her mother is Siti Amirah bt Ahmad, her bother is Amir. And most of her pictures, I got it (by save image as) from her cousin's blog-webpage. Basically the pictures of her and her family members during "kenduri tahlil".

And she have a girl cousin whom live at Country Heights Kajang. I added her cousin at my Yahoo Messenger before, around 2005 or 2006 I couldn't recall. Chatted with her cousin once or twice. I've seen the picture of her causin with her, and I got the Yahoo Messenger address of her cousin also from her other cousin’s blog site. " Lina " or something her cousin's name is, I couldn't remember. My apology...


You see... all this, made me falling in love with her, I adore her much. Bit by bits... the more I get to know her even just from distance, the more kuch kuch hota hei I’m becoming. Sincerely from the heart... I’m angau.

You want to read something, that I wrote to my self ??? Macam orang kata, jika kita tak tahu bagaimana hendak luahkan, tulis... tulis... tulis... (That’s why there are people writes in a diary). This is what I wrote the other day, just for an expression, just for my self.

I named this file as "Love Letter to Lisa, hmmm... yes, it's in my computer. Here it is for your neither readings nor viewing of it.


" " " Kenapa Luqman in love dengan Lisa Surihani bt Mohammad,

Kerana selain dari kecantikkan Lisa... Lisa baik, luqman suka perempuan (dan orang) yang baik.

Lisa suka kanak-kanak, luqman pun suka kanak-kanak... jika kita kahwin, luqman nak anak anak kita gembira, luqman taknak anak-anak luqman jadi seperti luqman, chilhood luqman sucks... i had a bad childhood times...

Paling luqman suka pasal lisa... kerana lisa ada kelembutan keayuaan, ada ciri kewanitaan @ keibuan...

luqman rasa lisa manja... luqman suka perempuan manja yang semualajadi.

Luqman nakal... luqman rasa lisa boleh handle kenakalan luqman... i just want to be naughty with you.

Luqman in love dengan Lisa Surihani dah lama... dari first time luqman nampak lisa di television di Whoo... Ntv7. I rarely @ occasionally missed to watch your show... luqman sanggup bersengkang mata semata mata untuk melihat lisa.

There are something of Lisa that attracts me... something that i can't describe, that funny feeling... that butterflies in my tummy...

and many more to that i would fall in love with you when i get to know u i person... " " "



That's about it... just suddenly I felt that I want to write it, so I wrote it, spontaneously. Gosh... i would be prawn's red blushing if sees Lisa Surihani after this.

And... in this http://LuQiee.Livejournal.com , there are few articles that i wrote regarding Lisa Surihani bt Mohammad. 1st it was, hint hint... next and next it's getting obvious of my feelings, towards her. I can't hide this feelings anymore...



Article # 240 - CLICK HERE

Article # 303 - CLICK HERE


Article # 347 - CLICK HERE ( Email TO RTM )

Picture Gallery : CLICK HERE


Article # 368 - CLICK HERE

Article # 378 - CLICK HERE

Article # 381 - CLICK HERE



Hah... lately, at the present time. If I’m playing with the kids (anonymous small kids), I'm always being teases with

" Luqman... bila nak kahwin ??? kau ni kena kahwin la... "

I would reply as : " Belum ada duit lagi, jika ada duit... ini hari aku kahwin dengan Lisa Surihani bt Mohammad. Takdak tunggu tunggu punya... " (refer the above chapter regarding this)


Honesty if I’m having the money now, now that I would marry her. Saya memang nak teman dia belajar, she’s taking law. I would want her to major in Corporate Law. And I would want to accompany her during her studies, and to spend my entire life with her.

yEAy... I love small kids, I always teases them. Wanna bet ??? look the Screenshot below, it's a testimonial that were wrote to me by a friend ( at my http://www.friendster.com/LuQiee ), that I known her for just a day. That friend of mine, her name is Sara. Man... Kids are the best cure to me, telatah kanak-kanak cukup menyejukkan hati saya. eeEEEEeee... geram, comel !!!




Picture Gallery (Larger Size) : CLICK HERE


( * CLICK ANOTHER AND ANOTHER AT THE PICTURE TO ENLARGER IT TO THE MAXIMUM * )




***




TO : WHOM IT MAY CONCERN WITH, ONLY !!!



This is my particular details of identity (since there are too many clones in disguise wanting to me)


Article # 292 - MY BIODATA : CLICK HERE


Apart from that, here are my privates just in case of mistaken identity. Pak Lah @ Prime Minister, you could check. I SMSed this a couple of days back to my Biological Uncle, that is Tan Sri Jamaluddin Ahmad Damanhuri (Pengerusi Suruhanjaya Perkhimatan Awam (SPA) Malaysia) at his personal mobile number.


I : Luqmanul Hakim bin Abdul Rahim bin Abdul Wahab

(Mother's maiden name : Faridah bt Abdul Aziz)


My Identification Card @ I/C Number : 800611 - 14 - 5715

My International Passport Number (Malaysian ): A 12737657 (RENEWED : A 19169214)

CIMB Bank Account Number : 1435 - 0003093 - 52 - 8

Amanah Saham Bumiputera (ASB) Account number : A 001311426

Current Phone Numbers that I’m using (holding) : 017 - 330 8263 and 019 - 338 7025

My Current Address is : 17-1B Putri Apartment, Jalan Setiawangsa 21, Taman Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur, W.P, Malaysia


( * If you Pak Lah @ PM wants to come, i'm always at home by late petang & night. Ni terang tak perlu disuluh. Intelligence bodoh punya pegawai... dok menipu you. Rumah aku pun tak tahu mana. Human Error konon, padahal penipu, corrupted. * )



I'm a Malay, a Muslim since birth. Use Common sense... I having an ASB Account, known it is for BUMIPUTERA MALAYSIAN NATIONALITY ONLY !!! What... you think i a boyan (pendatang haram) from Indonesia ??? Hello... excuse me, see the leg first laaa :-)


Article # 376 - MY LATE FATHER'S PICTURES : CLICK HERE


Use common sense of your brain, don't be like the Pegawai hingusan corrupted, nincompoops smart alecks !!! ASB Account uses Finger Prints for Authentication, the "Saving Acc. Book" is with me. And as the Prime Minister, you should know that ASB kept the records of it account holders, the records that fulfilled when opened the account. That is were the forms that I have to filled in, the fingers prints that I had to embarked on the papers. ASB HQ yeah... that I went to opened the account long time ago.

Why so bodoh ??? Intelligence Never Make Mistakes, remember ??? If you are an intelligence person, you could easily know which one is the real Luqmanul Hakim bin Abd Rahim. As Exactly the person identity is... :-)

Ok ??


Ended writing at 2:30AM GMT +8 Kuala Lumpur on my bed at home alone, 30/04/2008.



Sekian

Jujur Ikhlas


Luqmanul Hakim bin Abd Rahim bin Abd Wahab ( 017 - 330 8263 and 019 - 338 7025 )

LuQiee@gmail.com

(Added and Posted at 12:42PM GMT +8 Kuala Lumpur, 30/04/2008)
Tags:

Comments

April 2012

S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Tags

Powered by LiveJournal.com